Padling Havkajakk teknikkurs (ikke bestemt sted)

Arrangør: Brandbu IF - Kajakk
Påmeldingsfrist: 02.10.2020 06:00:00

Beskrivelse

Vi åpner for påmelding på årets kurs. Det blir ingen forehåndsbetaling siden vi må se an smittevernsituasjonen på de aktuelle tidspunktene for kursene. Det kan hende vi må avlyse.

Da har vi endelig gleden av å kunne invitere klubbens medlemmer til nytt Teknikkurs havkajakk 3.-4. oktober. Kurset er forbeholdt medlemmer som har gjennomført Grunnkurs hav og ha noe padleerfaring for å kunne delta. Se kursinvitasjon i Min Idrett for mer info. Vi bruker å reise nedover fredag ettermiddag slik at vi kommer tidlig i gang på første kursdag.

Kurset betales via Vipps der vi har lagt opp våre arrangement. Gå inn på butikk og søk opp Brandbu Idretsforening kajakk og velg aktuelt kurs. Husk å merk innbetalingen med kursdeltager.