Klubbavtale med Westsystem Norge AS

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 21. Jun 2019

Vi kan med dette tilby alle medlemmer i Brandbu Idretsforening kajakk: 

Alle medlemmer får 15 % rabatt på alt vi har av padleutstyr bortsett fra på følgende produkter:

  • Typhoon Hypercurve tørrdrakt
  • Tilbudsvarer som allerede er rabatterte

Tilbudet gjelder både i vår nettbutikk og i vår fysiske butikk på Alnabru i Oslo.

Hvis medlemmene handler i vår nettbutikk, må de opplyse i kommentarfeltet om at de er medlemmer i Brandbu Idrettsforening kajakk.

Når medlemmene handler i vår butikk, må de si at de er fra Brandbu Idretsforening kajakk og aller helst vise fram et medlems bevis.

NB! Når de handler i vår nettbutikk, vil ikke rabatten framkomme når de kjøper varene. Da vil de få beskjed om at de handler til full pris. Det som skjer etter dette er at vi vil ta hensyn til rabatten når vi trekker kundens kort. Ingen penger belastes kortet automatisk, og det er alltid vi som fysisk gjør dette manuelt. Det samme gjelder for de som velger å benytte Klarna (fakturaløsning).

Da gjenstår det for meg å ønske dere velkommen til vår butikk i tiden som kommer!


0 Kommentar

Fire ledige plasser på Grunnkurs i morgen

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 17. Jun 2019

Billetter finner du her; https://kajakk.brandbuif.no/events/p/1000027494/grunnkurs-havkajakk-kun-4-plasser-igjen 


0 Kommentar

Padlelogg

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 30. Mai 2019

Da er det installert nettbrett i naustet med "padleloggen" på. Da kan du velge om du vil notere i den blå boka som henger på veggen ved vaskesakene, eller om du vil bruke den elektroniske loggen på nettbrettet når du skal ut og padle. Den er satt opp bak "skifte veggen" ved det hvite skapet. Trykk på knappen på høyre side for å aktivere nettbrett, stryk opp på skjermen og registrer deg i loggen. Lu registrerer deg inn igjen når du har kommet tilbake å lagt inn kajakken. Det finnes antibac servietter for renhold av padden ved behov. 

Padlelogg brukerveiledning medlem.pdf

Nå kan du laste ned elektronisk padlelogg for registrering av padleturen hos Bif kajakk. Bli med å test da vel. Appen er dessverre bare for Android enda. Passord for innlogging er; "Bifkajakk2019". Lastes ned fra Google Play.

Listen over medlemmer vil bli oppdatert med det første, så hvis du ikke finner navnet ditt, så vil det dukke opp med det første. Her noen skjermprint.


0 Kommentar

Første kajakk kurs 2019

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 21. Mai 2019

Da var vi endelig i gang med årets kurssesong, og for en start. Alt fra nydelig sommervarme og 16 grader i fjorden, til forrykende uvær og iskaldt i fjorden.

En herlig frisk gjeng som alle besto med glans. Alle tok wetexit, imponerende. Blir veldig hyggelig hvis dere blir med som en del av den herlige gjengen vi har blitt i Brandbu kajakk. Håper å se dere igjen både på kurs og tirsdags treninger. Takk for innsatsen og vel blåst :-) 0 Kommentar

Introkurs havkajakk 21. mai 2019

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 20. Mai 2019

Alt klart for morgendagens kurs og årets første kurs på Randsfjorden. Vi gleder oss og vi kan nok forvente oss litt blandet vær. Er vi heldige blir det delvis skyet og sol, er vi skikkelig uheldig kan det bli litt regn. Våte blir vi uansett. Bare å ta på seg en alvers jakke, padlejakke eller en regnjakke og varmt godt skift, så blir dette en super ettermiddag.

Vi møte på Ulsnestangen ved det røde naustet klokken 17.00.


0 Kommentar

Henting av kajakker

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 26. Apr 2019

Til dere som skal hente kajakker som ikke lenger skal ha lagringsplass, kan disse hentes ut fra naustet i morgen lørdag 27. april mellom klokken 08:30 og 11:00. De som ikke kan hente ut da, kan hente ut sin kajakk etter nærmere avtale med Ove på mobil 95291606.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline