Basseng trening

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 1. Okt 2018

Endelig har vi gleden av å ønske velkommen til basseng trening i svømmehalen ved Brandbu Barneskole. Satser derfor på at første trening i bassenget blir tirsdag 16. oktober. Husk at åpningstidene i svømmehallen følger skoleåret, så når det er ferier i skoleverket er det stengt i hallen. Jeg oppdaterer dere fortløpende på det. 

Her kan vi boltre oss tirsdager fremover mellom klokken 18:00 og 20:00. Det er ikke så store hallen så vi begrenser det i første omgang til to kajakker. Det blir vanntilvenning og masse opp ned kajakk. Dette blir fin trening for den som er usikker og litt skeptisk til å være under kajakken. Også blir det forhåpentligvis mange som lærer seg å rulle, i alle fall de som ønsker det.

Vi har hallen fra og med tirsdag 9. oktober, men kommer nok til å bruke denne dagen til å få på plass kajakker. Håper vi finner en plass vi kan lagre kajakkene uten å ta de med fra gang til gang. Vi satser på å ha med en Baffin P1 og en eller to kajakker til, vi får se på plassen. Hvis tilbudet blir veldig populært, lager vi påmelding på Facebook, men en så lenge kan du bare møte opp.

Det vil bli en liten egenandel pr. trening på kroner 40,-. Denne er lagt opp i Vipps slik at det blir enkelt og greit både å bruke og administrere. Har du ikke Vipps, tar du bare med kontanter, husk akkurat med penger.

Dette er noe vi har snakket om i flere år, så jeg håper riktig mange kommer til å bruke tilbudet. Det blir selvfølgelig også muligheter til å forsøke kajakk for første gang.


0 Kommentar

Tildeling hjertestarter

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 24. Jun 2018

Ble en veldig hyggelig dag på Hadeland Folkemuseum i dag under Håndverksdagen. Brandbu Idretsforening kajakk var så heldig å bli tildelt ny hjertestarter. Denne vil bli tatt med på kajakk treninger og være tilgjengelig i båthuset når vi er på plass. Stor takk til Hadeland Gjensidige Brannkasse for gaven.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline