Nå fylles sommerens kurs!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 18. Mai 2020

Skal du på kajakk kurs i sommer hos oss i Brandbu? Ja da må du skynde deg, nå fylles kursene  opp og er snart fulle :-) Vi gjennomfører trygge kurs i henhold til padle forbundets koronavettregler. Bli med på kurs du også da vel. Noe du lurer på? Ta kontakt med Ove mobil 95291606. Se her for påmelding og ledige plasser; https://kajakk.brandbuif.no/p/3264/arrangementer 


0 Kommentar

Nå ser det lyst ut for årets kurssesong!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 6. Mai 2020

Nå forbereder vi åpning av årets kurssesong. Med nye retningslinjer fra myndighetene, ser det nå lyst ut for å gjennomføre en trygg og fin padlesommer. 

Brandbu idretsforening kajakk følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse. Se http://padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/informasjon-koronavirus-oppdatert-4-mai/ 

Så har du lyst til å bruke "hjemmesommeren" til å bli med på kajakk kurs, er det bare å melde seg på nå. Du kan melde deg på via https://minidrett.no, på https://isonen.com/finder?search=brandbu%20idretsforening&offset=0 eller her på våre nettsider https://kajakk.brandbuif.no/p/3264/arrangementer 

Ikke vent for lenge, kursene kan fylles opp fort, så da blir det førstemann til "mølla".

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til trygge kurs hos oss i Brandbu Idretsforening.


0 Kommentar

Klubbavtale med Westsystem Norge AS

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 21. Jun 2019

Vi kan med dette tilby alle medlemmer i Brandbu Idretsforening kajakk: 

Alle medlemmer får 15 % rabatt på alt vi har av padleutstyr bortsett fra på følgende produkter:

  • Typhoon Hypercurve tørrdrakt
  • Tilbudsvarer som allerede er rabatterte

Tilbudet gjelder både i vår nettbutikk og i vår fysiske butikk på Alnabru i Oslo.

Hvis medlemmene handler i vår nettbutikk, må de opplyse i kommentarfeltet om at de er medlemmer i Brandbu Idrettsforening kajakk.

Når medlemmene handler i vår butikk, må de si at de er fra Brandbu Idretsforening kajakk og aller helst vise fram et medlems bevis.

NB! Når de handler i vår nettbutikk, vil ikke rabatten framkomme når de kjøper varene. Da vil de få beskjed om at de handler til full pris. Det som skjer etter dette er at vi vil ta hensyn til rabatten når vi trekker kundens kort. Ingen penger belastes kortet automatisk, og det er alltid vi som fysisk gjør dette manuelt. Det samme gjelder for de som velger å benytte Klarna (fakturaløsning).

Da gjenstår det for meg å ønske dere velkommen til vår butikk i tiden som kommer!


0 Kommentar

Fire ledige plasser på Grunnkurs i morgen

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 17. Jun 2019

Billetter finner du her; https://kajakk.brandbuif.no/events/p/1000027494/grunnkurs-havkajakk-kun-4-plasser-igjen 


0 Kommentar

Padlelogg

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 30. Mai 2019

Nå kan du laste ned elektronisk padlelogg for registrering av padleturen hos Bif kajakk. Bli med å test da vel. Appen er dessverre bare for Android enda. Passord for innlogging er; "Bifkajakk2019". Lastes ned fra Google Play.

Listen over medlemmer vil bli oppdatert med det første, så hvis du ikke finner navnet ditt, så vil det dukke opp med det første. Her noen skjermprint.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline