Black Pearl HV-96 selges! SOLGT!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 2. Jun 2020

Denne kajakken koster ny kr. 11.410, -. Vi selger vår for kr. 4.000, - for å gi plass til en mer anvendelig kurskajakk.

Ta kontakt med Ove på 95291606

Black Pearl HV

Black Pearl har i løpet av kort tid fått høy status i padlermiljøet. Den er kjent som kajakken for padlere som virkelig mestrer vanskelige situasjoner - de som evner å gjøre alt riktig, og tar beslutninger på sekundet. Eller for padlere med ambisjoner om å komme dit. Black Pearl HV er en ærlig kajakk som har ett eneste mål: Nemlig å gi deg som padler ren og frydefull mestringsglede!

Designer: Björn Thomasson
Produktutvikler: Len Ystmark
Materiale: Composite

Designerne har hentet inspirasjon til Black Pearl fra kajakker på Øst-Grønland siste halvdel av 1900-tallet. Black Pearl har ingen karakterisktiske trekk, den er verken stabil eller ustabil, verken rask eller treg, og heller ikke stiv eller spesielt lettmanøvrert. Derimot krever den at du besitter alle nødvendige ferdigheter. Og har du det, vil du oppleve en kajakk reagerer lynraskt og følger ditt minste vink. Det er en smal kajakk med lavt dekk, det kan ta litt tid før du blir fortrolig med sittestillingen. Men så fort du har lært kajakken å kjenne er du og kajakken et team som kan gjøre hva som helst, og reise hvor som helst, for å fange drømmer og opplevelser.

Black Pearl HV passer for padlere med en egenvekt på ca 87 kg. Ved første øyekast kan kajakken se liten ut. Men stol på erfaringen som sier at du etter kun kort tid vil føle deg mer komfortabel i en trang cockpit, enn i en vid en. Mindre padlere vil kanskje oppleve at kajakken blir litt stor for dem - til tross for at Black Pearl er mindre enn de fleste kajakkene der ute. Black Pearl er designet av Bjørn Thomasson, en av verdens beste kajakkdesignere!

VIDEO   VIDEO   VIDEO

Bak: Beckson rund luke 20 cm

Standard funksjoner

Karbon/Kevlar hav-sete, Power Pedals PRO XI9, KS-retractable skeg system pro

Alle sommerens kurs FULLTEGNET!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 2. Jun 2020

Alle planlagte kurs i sommer er nå fulltegnet. Er dere en gruppe på 5 eller flere som ønsker kurs? Ta kontakt med Ove mobil 95291606 så kan vi se hva vi får til.

Skadefri!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 1. Jun 2020

Her kan du trene forbyggende for å unngå skader ved padling. Mange gode tips.

Nå ser det lyst ut for årets kurssesong!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 6. Mai 2020

Nå forbereder vi åpning av årets kurssesong. Med nye retningslinjer fra myndighetene, ser det nå lyst ut for å gjennomføre en trygg og fin padlesommer.

Brandbu idretsforening kajakk følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse. Se http://padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/informasjon-koronavirus-oppdatert-4-mai/

Så har du lyst til å bruke "hjemmesommeren" til å bli med på kajakk kurs, er det bare å melde seg på nå. Du kan melde deg på via https://minidrett.no, på https://isonen.com/finder?search=brandbu%20idretsforening&offset=0 eller her på våre nettsider https://kajakk.brandbuif.no/p/3264/arrangementer

Ikke vent for lenge, kursene kan fylles opp fort, så da blir det førstemann til "mølla".

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til trygge kurs hos oss i Brandbu Idretsforening.

Klubbavtale med Westsystem Norge AS

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 21. Jun 2019

Vi kan med dette tilby alle medlemmer i Brandbu Idretsforening kajakk:

Alle medlemmer får 15 % rabatt på alt vi har av padleutstyr bortsett fra på følgende produkter:

• Typhoon Hypercurve tørrdrakt
  • Tilbudsvarer som allerede er rabatterte

Tilbudet gjelder både i vår nettbutikk og i vår fysiske butikk på Alnabru i Oslo.

Hvis medlemmene handler i vår nettbutikk, må de opplyse i kommentarfeltet om at de er medlemmer i Brandbu Idrettsforening kajakk.

Når medlemmene handler i vår butikk, må de si at de er fra Brandbu Idretsforening kajakk og aller helst vise fram et medlems bevis.

NB! Når de handler i vår nettbutikk, vil ikke rabatten framkomme når de kjøper varene. Da vil de få beskjed om at de handler til full pris. Det som skjer etter dette er at vi vil ta hensyn til rabatten når vi trekker kundens kort. Ingen penger belastes kortet automatisk, og det er alltid vi som fysisk gjør dette manuelt. Det samme gjelder for de som velger å benytte Klarna (fakturaløsning).

Da gjenstår det for meg å ønske dere velkommen til vår butikk i tiden som kommer!

Levert avIdrettenOnline