Basseng trening

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 1. Okt 2018

Endelig har vi gleden av å ønske velkommen til basseng trening i svømmehalen ved Brandbu Barneskole. Satser derfor på at første trening i bassenget blir tirsdag 16. oktober. Husk at åpningstidene i svømmehallen følger skoleåret, så når det er ferier i skoleverket er det stengt i hallen. Jeg oppdaterer dere fortløpende på det.

Her kan vi boltre oss tirsdager fremover mellom klokken 18:00 og 20:00. Det er ikke så store hallen så vi begrenser det i første omgang til to kajakker. Det blir vanntilvenning og masse opp ned kajakk. Dette blir fin trening for den som er usikker og litt skeptisk til å være under kajakken. Også blir det forhåpentligvis mange som lærer seg å rulle, i alle fall de som ønsker det.

Vi har hallen fra og med tirsdag 9. oktober, men kommer nok til å bruke denne dagen til å få på plass kajakker. Håper vi finner en plass vi kan lagre kajakkene uten å ta de med fra gang til gang. Vi satser på å ha med en Baffin P1 og en eller to kajakker til, vi får se på plassen. Hvis tilbudet blir veldig populært, lager vi påmelding på Facebook, men en så lenge kan du bare møte opp.

Det vil bli en liten egenandel pr. trening på kroner 40,-. Denne er lagt opp i Vipps slik at det blir enkelt og greit både å bruke og administrere. Har du ikke Vipps, tar du bare med kontanter, husk akkurat med penger.

Dette er noe vi har snakket om i flere år, så jeg håper riktig mange kommer til å bruke tilbudet. Det blir selvfølgelig også muligheter til å forsøke kajakk for første gang.

Tildeling hjertestarter

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 24. Jun 2018

Ble en veldig hyggelig dag på Hadeland Folkemuseum i dag under Håndverksdagen. Brandbu Idretsforening kajakk var så heldig å bli tildelt ny hjertestarter. Denne vil bli tatt med på kajakk treninger og være tilgjengelig i båthuset når vi er på plass. Stor takk til Hadeland Gjensidige Brannkasse for gaven.

Trening på redning og rulle

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 9. Jun 2016

Ble en herlig treningskveld med mye rulling og redning i går. Nå var det ikke akkurat sommertemperaturer med kun noen små plussgrader over 10 i vannet, ble det etter hvert ganske kaldt. Men Anne og Nico ruller som bare det og Ronny var rene bade anda.

Her noen små glimt fra treningen. Litt dårlig sikt under vann, men det gir jo et lite inntrykk.

Fellestrening tirsdag 7. juni

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 7. Jun 2016

Sommer sol og fellestrening. Møt opp på dagens trening. Vi øver velting og egenredning, kanskje blir det tid til litt kameratredning også :-) Ulsnestangen kl 18:00

Padlefestival​

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 7. Jun 2016

Setskog Idrettsforening Org. nr. 884 820 812 Adresse, 1954 Setskog www.setskogif.no

Invitasjon til Setskog Padlefestival 2016. Brosjyre her.

Setskog IF har inngått et samarbeide med Eirik Verås Larsen om bruk av hans navn under Setskog Padlefestival.

Eirik er et kjent navn innen kajakk miljøet og har følgende Meritter:

2 OL-gull i K-1 på 1000 meter (Athen 2004 og London 2012)

1 OL-sølv i K-1 på 1000 meter (Beijing 2008)

1 OL-bronse i K-2 på 1000 meter (Athen 2004)

2 VM-gull i K-1 1000 meter (2002 og 2005)

2 VM-gull i K-2 maraton (2001 og 2002)

1 VM-gull i K-2 1000 meter (2001)

3 EM-gull i K-1 1000 meter (2004, 2005 og 2007)

4 EM-gull i K-2 1000 meter (2000, 2001, 2004 og 2009)

Eirik Verås Larsen har tro på at Setskog Padlefestival kan bli et bra arrangement, og vi er stolte av å få lov til å bruke hans navn som løpsnavn på 30 km.

Vår sponsor, Forsikringsmegleren, vil sponse de 50 første som melder seg på til Setskog Padlefestival.

Påmelding gjøres på: www.setskogif.no under «Setskog Festivalene» Lenke her; http://www.setskogif.no/?page_id=595

for Setskog IF

Per Lorentzen