Vinterforberedelser

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 23. Okt 2020

Vi er godt i gang med høsten og vinteren står  for døra. Vi har avsluttet fellestreninger fra Ulsnestangen for i år, så nå blir det å avtale turer via Padlevenner. Har også tømt alle bøtter med vann som stod i naustet for hindre at bøttene fryser i stykker, så nå må det blandes vann hver gang. Nettbrett, modem og hjertestarteren er også tatt inn for vinteren. Skal du låne kajakk og ikke har mulighet til å registrere deg på padleloggen, må du skrive deg inn i boka. 

Har nå fått til å lagre 2 kajakker i garasjen ved svømmehallen, og skal forsøke å få de på plass i løpet av neste uke. Etter det kan vi forhåpentligvis starte opp med bassengtrening fra tirsdag 3. november hvis smittesituasjonen tilsier det.

Gleder oss til å kunne trene litt inne igjen :-)  


0 Kommentar

Black Pearl HV-96 selges! SOLGT!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 2. Jun 2020

Denne kajakken koster ny kr. 11.410, -. Vi selger vår for kr. 4.000, - for å gi plass til en mer anvendelig kurskajakk. 

Ta kontakt med Ove på 95291606

Black Pearl HV

Black Pearl har i løpet av kort tid fått høy status i padlermiljøet. Den er kjent som kajakken for padlere som virkelig mestrer vanskelige situasjoner - de som evner å gjøre alt riktig, og tar beslutninger på sekundet. Eller for padlere med ambisjoner om å komme dit. Black Pearl HV er en ærlig kajakk som har ett eneste mål: Nemlig å gi deg som padler ren og frydefull mestringsglede!

Designer: Björn Thomasson
Produktutvikler: Len Ystmark
Materiale: Composite


Designerne har hentet inspirasjon til Black Pearl fra kajakker på Øst-Grønland siste halvdel av 1900-tallet. Black Pearl har ingen karakterisktiske trekk, den er verken stabil eller ustabil, verken rask eller treg, og heller ikke stiv eller spesielt lettmanøvrert. Derimot krever den at du besitter alle nødvendige ferdigheter. Og har du det, vil du oppleve en kajakk reagerer lynraskt og følger ditt minste vink. Det er en smal kajakk med lavt dekk, det kan ta litt tid før du blir fortrolig med sittestillingen. Men så fort du har lært kajakken å kjenne er du og kajakken et team som kan gjøre hva som helst, og reise hvor som helst, for å fange drømmer og opplevelser.

Black Pearl HV passer for padlere med en egenvekt på ca 87 kg. Ved første øyekast kan kajakken se liten ut. Men stol på erfaringen som sier at du etter kun kort tid vil føle deg mer komfortabel i en trang cockpit, enn i en vid en. Mindre padlere vil kanskje oppleve at kajakken blir litt stor for dem - til tross for at Black Pearl er mindre enn de fleste kajakkene der ute. Black Pearl er designet av Bjørn Thomasson, en av verdens beste kajakkdesignere!

VIDEO   VIDEO   VIDEO

Spesifikasjoner

Lengde: 559 cm

Bredde: 52 cm

Dyp: 24 cm

Innvendig cockpit: 57x40 cm

Volum: 259 L 

Vekt

Diolen/Glassfiber/Kjerne: 21 kg

Hybrid Karbon/Kevlar: 20 kg

Karbon: 19 kg

Karbon/Kevlar: 18 kg 

Bruksegenskaper

Padlerens vekt: 80-100 kg

Kapasitet: 136 kg 

Kajakkens egenskaper

Hastighet: 8

Primær stabilitet: 4

Sekundærstabilitet: 4

Stabilitet i bølger: 6

Rettningsstabilitet: 6

Manøvrerbarhet: 9

Bagasjevolum: 3

Lagrinsplass

Foran: Beckson rund luke 20 cm

Bak: Beckson rund luke 20 cm 

Standard funksjoner

Karbon/Kevlar hav-sete, Power Pedals PRO XI9, KS-retractable skeg system pro


0 Kommentar

Alle sommerens kurs FULLTEGNET!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 2. Jun 2020

Alle planlagte kurs i sommer er nå fulltegnet. Er dere en gruppe på 5 eller flere som ønsker kurs? Ta kontakt med Ove mobil 95291606 så kan vi se hva vi får til.


0 Kommentar

Skadefri!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 1. Jun 2020

Her kan du trene forbyggende for å unngå skader ved padling. Mange gode tips.

http://www.skadefri.no/idretter/padling/


0 Kommentar

Nå ser det lyst ut for årets kurssesong!

Postet av Brandbu IF - Kajakk den 6. Mai 2020

Nå forbereder vi åpning av årets kurssesong. Med nye retningslinjer fra myndighetene, ser det nå lyst ut for å gjennomføre en trygg og fin padlesommer. 

Brandbu idretsforening kajakk følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse. Se http://padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/informasjon-koronavirus-oppdatert-4-mai/ 

Så har du lyst til å bruke "hjemmesommeren" til å bli med på kajakk kurs, er det bare å melde seg på nå. Du kan melde deg på via https://minidrett.no, på https://isonen.com/finder?search=brandbu%20idretsforening&offset=0 eller her på våre nettsider https://kajakk.brandbuif.no/p/3264/arrangementer 

Ikke vent for lenge, kursene kan fylles opp fort, så da blir det førstemann til "mølla".

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til trygge kurs hos oss i Brandbu Idretsforening.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline