Introkurs kajakk hav, (FULLTEGNET)

Arrangør: Brandbu IF - Kajakk
Påmeldingsfrist: 23.06.2016 16:00:00

Beskrivelse

KURSET ER NÅ FULLTEGNET. VED YTTERLIGER INTERESSE BLIR DET VENTELISTE OG MULIGENS FLERE KURS.

DET ER FORLØPIG GOD PLASS PÅ DE 2 ANDRE KURSENE SOM GÅR OVER HELG ELLER TRE UKEDAGER PÅ ETTERMIDDAGEN.

Vi har nok engang gleden av og ønske hjertelig velkommen til Introkurs kajakk hav onsdag 23. juni kl. 17:00 på Ulsnestangen. Kurset passer for deg som har liten eller ingen erfaring fra kajakk, og som ønsker å lære det mest elementære om padling og selvredning.

Kurset er også godkjent som nøkkel test for deg som ønsker tilgang til båthuset og våre kajakker. Medlemskap i klubben og en betalt treningsavgift til gruppa ordner dette.

PRIS FOR KURSET; Kr 400 + kr 100 for våttkort hvis du ikke har det.

Ikke nøl med å melde deg på, de 8 første som melder seg, får kurs i første omgang. Bruk gjerne "Meld deg på" knappen eller send en mail til Ove på ove_nordberg@msn.com, eventuelt ring på mobil 47276340. HUSK; Navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer og epostadresse ved påmelding.

Introkurs :
Egner seg for nye padlere som ønsker å introduseres til kajakk. Kurset gir våttkort, noe som kreves de fleste plasser i dag, for å kunne leie kajakk. Dette kurset passer også for personer som ikke ønsker å gå på kurs sammen med mange andre personer, men ønsker for eksempel å gjennomføre kun med ektefelle en kamerat e.l. De kontakter da meg direkte, og vi avtaler tid og sted.

Kursinnhold :

Hovedmål

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Delmål

• Løfte, bære og sjøsette kajakk.
  • Padle forover med rett kurs.
  • Stoppe.
  • Svinge kajakken begge veier.
  • Bakoverpadling.
  • Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet.
  • Ilandstigning
  • Sittestilling og god padleteknikk
  • Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling.
  • Kjennskap til lokale padleforhold.

Administratorer