Intro-kurs kajakk for våre medlemmer

Arrangør: Brandbu IF - Kajakk

Beskrivelse

Denne glade gjengen har tatt Grunn-kurs kajakk. Et spennende kurs som gir deg trygghet brukerglede av din kajakk.
For deg som ikke ønsker å ta Grunnkurs nå i år, men kanskje kan tenke seg å starte med intro-kurs, arrangeres det mandag 25 august 2014 fra kl. 17:00-21:00. MERK: Oppstart endret til kl. 17:00.
Egner seg for nye padlere som ønsker å introduseres til kajakk. Kurset gir våttkort, noe som kreves de fleste plasser i dag, for å kunne leie kajakk.
Etter grunnkurset vi hadde i forrige uke og innføring av nye nøkkelregler fra neste sesong, har jeg fått mange henvendelser om å arrangere et introkurs.
Vi har vært så heldig å få vår eminente kursholder Johnny Hundershagen til å holde kurs for oss, til en meget hyggelig "MEDLEMSPRIS" på kr. 400 pluss kr 100 for de som ønsker våttkort.
Invitasjonen er herved sendt ut og jeg ønsker en påmelding på e-post; ove_nordberg@msn.com

Hovedmål
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Delmål
• Løfte, bære og sjøsette kajakk.
• Padle forover med rett kurs.
• Stoppe.
• Svinge kajakken begge veier.
• Bakoverpadling.
• Gå rundt og komme seg tilfredsstillende ut av kajakken i vannet.
• Ilandstigning
• Sittestilling og god padleteknikk
• Innføring til hvordan en kan øke sikkerheten ved padling.
• Kjennskap til lokale padleforhold.

For ytterligere opplysninger om kurset kan du ringe meg på 47276340 Kurset er nå fulltegnet !!

Administratorer